Vásárlóink kényelméért
Vásárlóink kényelméért több áruházban is újítottunk.

Vásárlóink kényelméért több áruházban is újítottunk.

Fókuszban az ételudvarok! Központi helyként kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ételudvaraink minél szebbek és családbarátabbak legyenek. Maglódon a gyerekeknek játszószigettel kedveskedtünk, az ételudvar kellemes hangulatát pedig szép új virágok telepítésével fokoztuk. Kecskeméten szépen megtervezett szigetek kihelyezésével, 45 ülőhellyel bővítettük ételudvarunkat. Budaörsön – ötletes megoldással – raklapokból készítettünk kényelmes padokat vásárlóink örömére.

Kerékpárosok figyelem! A Törökbálinton és Kecskeméten kialakított bringaparkjaink szakszerű tárolási lehetőséget biztosítanak a kerékpároknak, sőt Kecskeméten még apróbb javítások is végezhetők a kihelyezett 16 féle eszközt és egy pumpát tartalmazó szerelőkészlet segítségével.

Budakalászon májusban nyílt gyerekjátszó a Korzón. Ezzel a fejlesztéssel nem titkolt célunk az, hogy a Korzóra látogató családok minél komfortosabban érezzék magukat a vásárlás előtt, alatt és után.

Szolnokon befejeződtek a munkálatok, és nov 7.-én megnyitott a Decathlon, nov 12.-én pedig a H&M. Az építési területet kedves, barátságos grafikával díszítettük, az érdeklődők pedig betekinthettek az építkezés menetébe a kialakított kukucskálón keresztül.

Vásárlóink kényelmét tovább fokozva mind a 18 áruházban elindítottuk nyilvános wifiszolgáltatásunkat is.

Szolnokon és Dunakeszin külön tematika alapján felújítottuk ételudvarunkat, bővítettük kínálatunkat és az ülőhelyeket is, kényelmesebbé téve a vásárlók számára az ott eltöltött időt. Utóbbi helyszínen a gyerekeknek is kedveskedtünk PlayPlacc és JátékPark is kialakításra került, melyek kicsiket és nagyokat egyaránt várnak.

Kallos Botaniq – 20% kedvezménnyel
Megnézem
Őrületes leárazás a Retro Jeans-nél!
Megnézem
ÖSSZES HÍR