Új épületgépészeti üzlet nyílt Dunakeszin

Felújít vagy építkezik? Kazánt, vízmelegítőt, szanitereket vagy csak szerszámokat akar beszerezni? Most már az Auchan bevásárlásával egybekötve is megteheti, mivel a Szerelvénybolt Kft. megnyitotta új üzletét Dunakeszi áruházunk szomszédságában.

Az 1993 óta működő épületgépészeti kis- és nagykereskedés kazán és vízmelegítő készüléket, víz-, gáz- és fűtési rendszerek összeállításához szükséges alkatrészeket, illetve szanitereket, szerszámokat forgalmaz kecskeméti, budaörsi, budapesti, soroksári és újonnan nyílt dunakeszi üzletében. A Szerelvénybolt Kft. jelenleg az Ariston gátkészülékek legnagyobb hazai forgalmazója, a Haka csőrendszerek és elemek kizárólagos magyarországi értékesítője. 2015 óta már webáruházukból is rendelhetők termékeik, ahol online chat ügyfélszolgálatukon keresztül közvetlenül is kérhet tanácsot munkatársaiktól.

A Szerelvénybolt Kft. neve sokak számára lehet ismerős, hiszen szakértői már 2 éve rendszeresen segítik a tv2 Falforgatók műsorának házátalakító csapatát, szaktudásukkal és kiváló minőségű termékeikkel támogatják a felújításokat.

A dunakeszi üzlet hétfőtől péntekig reggel 7 és délután 5 óra, míg szombaton reggel 7 és délután 1 óra között várja az érdeklődőket a Pallag utca 11-es szám alatt. Telephelyeiken és webáruházukban szezonális kedvezményekkel várják vásárlóikat. Ha minőségi terméket keres jó áron, nézzen be hozzájuk minél előbb!

 

További információ a Szerelvénybolt Kft. weboldalán található: http://www.szerelvenybolt.hu/

 

Érdekességekért és új akcióikért pedig érdemes követni Facebook-oldalukat!

 

Őrületes leárazás a Retro Jeans-nél!
Megnézem
AKCIÓS AJÁNLATOK A TRIUMPH-nál
Megnézem
ÖSSZES HÍR