Kedvezmények az Ananya Massage & Spa-ban

A dolgos hétköznapok után testet és lelket felszabadító lehet egy profi masszázskezelés, ami megújít, kicserél, ellazít, és segít átlendülni a nehéz téli időszakon. A dunakeszi Korzón lévő Ananya Massage & Spa üzletében most két nagyszerű lehetőség is nyílik arra, hogy magunknak és a számunkra fontos embereknek örömet szerezzünk.

Az “1 + fél” akció keretén belül nincs más dolgunk, mint a kezelések valamelyikére magunkkal vinni azt, akit szeretnénk meglepni, vagy akivel egyszerűen csak még vidámabban telnek a lazítással töltött percek! Ha párosan érkezünk, a szalon vendégünk kezelésének teljes árából 50% kedvezményt ad. Érdemes titokban tartani az akciót a kiszemelt előtt, hogy a meglepetés ereje tovább fokozza számára az élményt!

A Spa állandó kínálatában szerepelnek az ajándékutalványok, amik minden alkalomra nagyszerű ajándékok! A masszázs kezelések nem egyszerűen az ajándék és meglepetés örömét adják, hanem kényeztetést, lazítást, kikapcsolódást, örömforrást jelentenek. Mindegy milyen évszak van, hogy férfit vagy nőt lepnénk meg vele, ez az ajándék minden helyzetben biztos sikert jelent!

Kallos Botaniq – 20% kedvezménnyel
Megnézem
Őrületes leárazás a Retro Jeans-nél!
Megnézem
ÖSSZES HÍR