Bővülünk
2015-ben magas kihívásokat támasztottunk magunk elé.

2015-ben magas kihívásokat támasztottunk magunk elé.

2015-ben magas kihívásokat támasztottunk magunk elé az Auchan Korzók kiadottságát illetően, ennek megfelelően igyekeztünk a legfontosabb szegmensekben új bérlőket találni.

Csapatunkat is bővítettük: új bérbeadó kollégánk nagy lelkesedéssel vettette bele magát Törökbálint, Solymár, Óbuda, Budaörs, Székesfehérvár, Budakalász és a többi áruházban az ételudvari kiadó bérleményekkel kapcsolatos munkákba.

Ebben az évben tovább gazdagodott korzóink kínálata a szolgáltatási területeken, valamint ruházati, illetve szépség és egészség profilban is. Budaörsön Laptop Szerviz nyílt, Budakalászon női, férfi és gyerek divatüzlet, Szegeden fodrászat és egészségtár, Miskolc 1-ben divat outlet, Csömörön és Szigetszentmiklóson óra- és ékszerüzlet, Dunakeszin Yves Rocher, Claire’s és további ékszerüzletek, Szolnokon H&M és Decathlon, Maglódon pedig utazási iroda.

A Dunakeszi Korzó legújabb büszkesége az új, látványos arculattal kialakított Norbi Update Bistro és üzlet. Az Update az egész világon az első olyan rendszer és hálózat, amely a szénhidrátcsökkentett termékek és péksütemények kategóriájában összehasonlító, kontrollcsoportos, zárt klinikai vizsgálatot végeztetett a kalóriadiétával szemben. Mindenkit szeretettel várunk a Norbi Update Bistróban!

Nyáron és ősszel is tovább bővültünk: több új üzlet nyílt a Korzókon, több mint 2000 négyzetméteren. A lista, amire büszkék vagyunk: Budaörsön díszállat-kereskedés és orosz kulináris üzlet, Maglódon utazási iroda, Miskolcon ruházati üzletek, Dunakeszin mobilkereskedés és táplálékkiegészítő-kereskedés, Solymáron partikellék-üzlet, Óbudán fodrászat, Soroksáron Zalakerámia bemutatóterem, Budaörsön Vitamin Bottle, JonoYogo joghurtfagylaltozó, Jack’s Burger és megújult külsővel KFC, Törökbálinton Chocolate Brown szolárium stúdió és Mademoiselle ékszerüzlet.

Szolnokon nagy várakozást követően november 7.-én Decathlon, november 12.-én H&M üzletekkel bővítettük üzletsorunkat, mellyel egyidejűleg az ételudvar is megújult, ahol CoffeeshopBistro és FlyingWoks kínai étterem is nyílt. Teljesen új külsővel és széles választékkal várjuk régi és új vásárlóinkat.

Kallos Botaniq – 20% kedvezménnyel
Megnézem
Őrületes leárazás a Retro Jeans-nél!
Megnézem
ÖSSZES HÍR